Untitled photo

Just ME projekt - fotozas 2022

A “Just me” projektben a többféle, felelős szerepeinkből szeretnék egy picit kitekinteni.

Most nem üzletasszonyként, munkatársként, szakértőként, feleségként, vagy anyaként vagy jelen, hanem mindezeket egy pici időre félretéve nőként.

A képekben kötelezettség és megfelelési kényszer nélküli érzelmi lenyomatokat fogalmazok meg, letisztultan, kellékek nélkül, irányított párbeszéddel, pózokat finoman instruálva.


30 perc fotózás Helyszín: Budapesti stúdió, 2  db előzetesen egyeztetett, általam választott ruhaszett 3 db átadott digitális kép


A projekt célja:

Megmutatni a rengeteg szerepünk mögött a nőt, aki személyiségünktől függően lehet erős, lágy, finom, határozott, vagy gyengéd, stb.


Öltözék, smink, frizura, helyszín

A megfelelő ruházatot közösen választjuk ki az általam megadottak szerint, hogy leginkább illeszkedjen a fotózás céljához. 

Természetes, hétköznapi smink tökéletesen megfelelő az alkalomra. A sminkelés és frizura készítés az itt megadott fotózási időnek nem része, így tökéletes, ha elkészült sminkkel és frissen mosott, ápolt, laza frizurával érkezel. 

A helyszínünk egy budapesti fotóstúdió lesz, ahol pontosan adott időtartam áll rendelkezésünkre adott bérlési díj ellenében. Ez azt jelenti, hogy pontosan kezdjük meg a fotózást, és pontosan fejezzük be, mert a stúdió teret előttünk és utánunk is használják mások, így át kell adnunk a helyünket időben. 

A fotózás értéke: 48.500 Ft, ugyanakkor a fentiek szerint díjtalan, ha cserébe aláírással vállalod, hogy a rólad készült, bármelyik általam választott utómunkázott képek   megjelenhetnek a weboldalamon, közösségi oldalakon, pályázaton, kiállításon, digitális és print média felületeken.


A fotózásra a 

J E L E N T K E Z E M

szóra  kattintva előbukkanó űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni 2022.01.31-ig.

(Alkalmanként az első 5 fő jelentkező tölti meg az adott fotózási napot. Lemondás esetén értesítést kap a jelentkezés sorrendjében következő jelentkező. Ha feliratkoztál, de nem kerültél sorra, minden esetben kapsz értesítőt a következő fotózás napjáról!)


A fotózás menete:

Regisztrációt követően kapsz egy e-mail-es visszaigazolást a fotózás pontos időpontjáról, helyszínről, öltözékről, és az első online beszélgetésről ami megelőzi a fotózást. Kb 20 perces gyors virtuális ismerkedésre számíthatsz, aminek segítségével az összes előzetes kérdésre válaszolok a fotózással kapcsolatban. Így mire a személyes találkozásra kerül sor, már könnyebben hangolódsz te is az eseményekre.


Képek átadása:

A fotózást követően a képek általam kerülnek leválogatásra.  Az elkészült nézőképeket (retusálás nélküli kis felbontású, logozott képek) egy neveddel ellátott  virtuális galériában tudod majd megtekinteni. A nézőképek közül sorszám alapján kiválasztva a publikációt vállalók számára, 3 db, 3MB méretű, jpg formátumú, általam választott digitális képet adok díjtalanul, utómunkát és retusálást követően. Ha a 3 db képen felül további képeket is szeretnél rendelni, akkor 4800Ft/db áron utómunkát és retusálást követően adom át. Nyers képeket nem adok át. 


Kérlek vedd figyelembe, hogy a viszaigazolt fotózás napján adott időpontban számítok a megjelenésedre!


Betegség miatti lemondást kérlek 7 nappal a fotózás időpontját megelőzően jelezd, hogy tudjak behívni mást a helyedre. 7 napon belüli lemondás esetén a stúdió bérleti díjának kifizetése szükséges. (8000Ft/óra)


Kérdések esetén keress bizalommal, várlak szeretettel! 

Andi

+36305290062

thestory.hu@gmail.com