Untitled photo

ESKÜVŐI FOTÓK

A kisfiam születése előtti időszak az az izgalmas, élményekkel és szép emlékekkel teli időszak volt az életemben, amikor főleg az esküvői fotózások  töltötték ki a mindennapjaimat. Tavasztól késő őszig, majdnem minden hétvégén egy újabb csodás esküvő résztvevője lehettem fotósként. 

Minden percét imádtam. 

Rengeteg bámulatos menyasszonyt és kedvesét ismertem meg, különleges és elkötelezett szolgáltatókat, fantasztikus helyszíneket. 

Még az icipici kisvállalkozók mindennapi kihívásait, a mentálisan és fizikailag is kimerítő 14-18 órás készenlétet  és a 15 kg-os felszerelés cipelését is kedveltem, hiszen akkoriban az esküvői fotózás jelentette számomra az állandó újdonság varázsát, a  folyamatosan érkező pozitív energiák élményét, és a kreativitás végtelen lehetőségét. 


Most éppen máshol tart az életem, de szívesen emlékszem vissza ezekere a sokszor valószerűtlen, mégis megtörtént pillanatokra. 


Ide tettem néhány kedvencemet. Illetve habár már nem aktív, korábbi (főként)  esküvői fotókat bemutató oldalamra itt jutsz el.