OKTÓBER 6, 2020

Az első 'STORY'

Untitled photo

Két teregetés között jött az ötlet, hogy mi most akkor fuzionálunk. Időnk is rengeteg volt rá (nem), de annyi klassz közös ötletünk volt, hogy a vasalást már nem fejeztük be, és nekivágtunk.

Akkor adjunk nevet a gyereknek. Aki édesanya, az pontosan tudja, hogy az egyik legfontosabb kérdés, ha szülni készülünk, hogy mi legyen a gyerek neve? Hát volt itt minden, a végén már majdnem úgy neveztük el a stúdiót, hogy “fregoli”, mert ez egy közös többszörös a nők társadalmában.

A ‘Story’ – mint történet - azonban felmerült egészen az elsők között, és végül egy hajtűkanyarral visszataláltunk ehhez. Mi van mögötte? Történetek. A miénk. A tiétek.

Miért nem volt jó nekünk külön? A válasz egyszerű: mert együtt minden könnyebb!

Hiszünk az inspiráló együttműködésben, a feladatok felosztásában, hiszen mindenki más területen erős, a támogatásban, és a nők együttes erejében. Amellett, hogy édesanyák vagyunk, mindketten fotózunk évek óta, ezen felül feleségek, barátnők, háziasszonyok, csokiimádók is vagyunk, utolsó okán pedig vadul diétázók, és vég nélküli edzéseket gyakorlók. És nem utolsó sorban ketten együtt vagyunk egy CSAPAT.

A barátságunkat természetesen a fotózás iránti közös rajongás szülte, amiből mindig tudunk töltődni. Annak ellenére, hogy ‘inprájvet’ néha nem is különbözhetnénk jobban egymástól, a fotográfia a mi közös nyelvünk, amiben egyformán gondolkodunk, ahol befejezzük egymás gondolatait.

Ilyen közös célunk az értékteremtés. Szeretnénk, ha a hazai piacon mind a női, mind a családi portré fotózás területén kialakulna egy magasabb vizuális igényszint, amely kerüli az ízléstelenséget, ehelyett közvetlen, esztétikus, és igényes megjelenést nyújt.

Hisszük, hogy mindenki egy saját történettel érkezik hozzánk, engedjétek meg, hogy bemutassuk a titeket! Megálmodtuk. Létrehoztuk.

Fogadjátok szeretettel: THE STORY Photo Studio

Bartha Andi & Geszten-Kovács Tamara (Móci)

www.thestory.hu